Bij Bolt, Assen
Bij Bolt: gezellige producten met een groene knipoog

Beleven

Bij Bolt: gezellige producten met een groene knipoog 

Het buiten een beetje naar binnen halen. ‘Met sfeervolle producten van natuurlijke materialen het interieur net even dat extraatje geven. En dat ook nog eens op een duurzaam verantwoorde manier. Dat is de missie van Bij Bolt’, zeggen Lotte van der Bij en Laura Bolt. Deze twee jonge vrouwen uit Assen startten deze onderneming in november 2021. 

Beiden zijn dol op mooie producten. ‘We gaan graag op ontdekkingstocht, speuren het internet af op zoek naar mooie spullen en reizen naar het buitenland voor een gegarandeerde kwaliteit. Spullen met een wauw-effect. Spullen die je het liefst stuk voor stuk in je woning plaatst. En bovendien niet snel in een andere webshops vindt, daar sorteren we ze op.’ Spullen met een ecofriendly-label. Goederen waar wij beiden verliefd op worden, anders komt het de webshop niet in.’ Het moge duidelijk zijn: de dames zitten vol met energie om hun  lifestyle te delen met zoveel mogelijk mensen. ‘Iedereen die een beetje van gezelligheid houdt, Bourgondiër is – ja, ook aan deze groep hebben we gedacht – of gewoon wat nieuws wil in de woonkamer, slaapkamer of voor op het kantoor, is bij ons aan het goede adres.’ 

Van schapenvacht tot wijnen uit verschillende streken tot en met het handgemaakte wijnrek waar de pas aangekochte wijn vervolgens in kan liggen te rijpen. Het assortiment zit vol uiteenlopende producten, maar is volgens de ondernemers nu alweer toe aan een update. ‘Houtkachels voor buiten bijvoorbeeld.’ Ook terrassen, overkappingen en gardenhomes vergeten ‘Bij’ en ‘Bolt’ zeker niet. 

Om het helemaal compleet te maken houdt Bij Bolt stijlevents. ‘Wij nodigen klanten dan uit op een locatie om onze collectie te laten zien. En proeven. Dat kan in de vorm van een high tea, borrel tot zelfs een compleet verzorgd diner.’ Maatwerk. ‘Het is maar net wat de klant wil’, beschrijven Van der Bij en Bolt. 

Om een indruk te krijgen van Bij Bolt, neem eens een kijkje op: bijbolt.nl. Daar houden zij ook met regelmaat een blog bij over hun nieuwste lifestylevondsten. 

Fotocredits:

– Bij Bolt

Verder zoeken in onze database