Gastenverblijf De Lindevallei, Oldeberkoop
Rust, ruimte en landleven

Beleven

Rust, ruimte en landleven 

In het idyllische Oldeberkoop, omgeven door weelderige groene velden en het rustgevende geluid van de natuur, bevindt zich gastenverblijf De Lindevallei. Eigenares, Esmee van der Gun, startte in april 2019 met een B&B. In april 2024 voegde ze aan het terrein vier luxueuze chalets toe.

Vanuit de chalets strekt zich een adembenemend panorama uit: de Lindevallei. Grazende dieren schilderen het perfecte decor voor een ontspannen ontbijt op het terras. En wie weet, misschien gluren er af en toe nieuwsgierige reeën om de hoek. Over de landerijen kun je wel tien kilometer ver kijken. Er is geen bebouwing te bekennen. Rust, ruimte en landleven vormen de essentie van dit toevluchtsoord. Het is er puur genieten.

Thema’s

Overnachten doe je er ook in stijl. Naast een B&B accommodatie beschikken de chalets over een eigen thema: Chique, Rustique, Unique of ga je liever voor Artistique? De verschillende accommodaties kunnen twee tot zes personen herbergen. Het hele gastenverblijf huren is ook mogelijk, bijvoorbeeld met een familie of een groep (max 21 personen).

Wandelen en fietsen 

Op het terrein is een fietsenstalling met oplaadpunten aanwezig. Fietsen zijn er ook te huur. Om de hoek liggen prachtige wandel- en fietsroutes. Knooppuntenroutes, maar ook de beste langeafstandswandeling van de Benelux in 2023 loopt door het dorp: het Stellingenpad. Vergeet tijdens een fiets- of wandeltocht zeker niet een bezoek te brengen aan de nabij gelegen Kaasboerderij De Stelp, met grote boerderijwinkel. Deze melkveehouderij met negentig koeien is in eigendom van dezelfde familie.

Fotocredits:

Gastenverblijf De Lindevallei

Verder zoeken in onze database