Beleef het lage Noorden

Beleef het Lage Noorden

Denk jij bij het Lage Noorden ook aan het platteland, bossen en mensen die in dialect praten? Dat klopt eigenlijk helemaal, maar Het Lage Noorden is zoveel meer dan dat. Wij, het team achter Het Lage Noorden, willen jou als (potentieel) bezoeker laten zien wat voor moois hier allemaal verstopt zit tussen die landerijen, in die bossen en wat die mensen nou eigenlijk bedoelen als ze praten. 

Wij wonen allemaal in dit gebied (tussen Assen, Emmen, Lemmer en Meppel) en willen laten zien waar je moet zijn als je een dagje vrij bent: van waar je de dag start met een goede koffie, welke stevige wandeling of een andere outdoor activiteit je zeker niet moet missen tot waar je je smaakpapillen streelt tijdens een diner. We vergeten de overnachtingen, boetieks, kunstroutes en musea zeker niet. En wat dacht je van een super deluxe wellness retreat om even echt tot rust te komen? 

We beschrijven tot in detail waar je moet zijn, hoe je er komt en we interviewen inwoners en inspirerende ondernemers er uitgebreid over. Alles om jou nog beter in staat te stellen de juiste keuze te maken voor jouw dagje in Het Lage Noorden. 

Gestart zijn we in mei 2021, dus we zijn zelf ook nog volop aan het ontdekken. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste verhalen, schrijf je onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief. 

Mis je nog iets op deze website, laat het ons weten, via: info@beleefhetlagenoorden.nl.