In Kannen en Kruiken, Oosterwolde
Eten smaakt beter in goed gezelschap

Beleven

Eten smaakt beter in goed gezelschap

Ben je te gast bij In Kannen en Kruiken in Oosterwolde? Dan beleef je geheid een fantastisch bezoek. Medewerkers met een beperking verzorgen de bediening en zij doen dat geheel in hun eigen stijl.

Puur en ongedwongen, dat is de algemene reactie van gasten als ze hun bezoek aan de lunchroom omschrijven. Het voelt als een gezellige huiskamer waar elke dag wel wat gebeurt. ,,Het zit hem in de kleine dingen, die het zo leuk maken”, zeggen Rana Feijth en Mirjam Gorter, de eigenaren. ,,Elke dag vliegt voorbij.”

Dan hebben we nog niet eens gesproken over de menukaart. Deze is uiteenlopend. Van koffie met taart tot flatbread en een twaalf uurtje is er te verkrijgen. Bovendien is de lunchroom een goede tip voor wandelaars en fietsers. In Kannen en Kruiken bevindt zich namelijk praktisch naast de knooppuntenroutes. Er is ruimte voor veertig personen binnen en bij mooi weer zijn er evenveel zitplaatsen op het terras.

In Kannen en Kruiken beschikt ook over twee zalen, een grote en een kleine. Deze zijn bestemd voor besloten gezelschappen. Reserveren is nodig. De lunchroom is geopend van dinsdag tot en met vrijdag en elke eerste zaterdag van de maand van 9.30 tot 16.30 uur. Vinden doe je In Kannen en Kruiken op Venekoterweg 52 in Oosterwolde.

Fotocredits:

Henk Vondeling

Verder zoeken in onze database