Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe, Appelscha
Voor een dag vol plezier en avontuur

Actief

Voor een dag vol plezier en avontuur

Zin in een onvergetelijke dag vol plezier en avontuur? Bezoek dan Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha. Daar beleef je een all-inclusive ervaring: één entreeprijs voor onbeperkt toegang tot alle attracties. Daar bovenop geniet je de hele dag van eten en drinken, zonder zorgen over de portemonnee.

In het park zijn de wereld aan attracties te vinden: van achtbanen tot waterglijbanen en van trampolines tot botsauto’s. Er is voor elk wat wils. Maak een ritje in de draaimolen, daag je vrienden uit voor het spookhuis, suis naar beneden van de reuzenglijbaan en vlieg in je eigen helikopter.

Is het slecht weer?
Geen probleem. In Duinen Zathe bevindt zich een overdekte apenkooi en speciaal voor de allerkleinsten is er een Kinderland. Daar staan kleine draaimolentjes en andere beweegtoestellen voor kinderen tot zes jaar. Binnen geniet je tevens van liveshows en entertainment voor jong en oud. De overdekte apenkooi is de perfecte locatie om te klimmen, kruipen en klauteren. Kruip door de gangen en glijd van de glijbaan in één keer weer naar beneden. Ook buiten vind je avontuurlijke klimtoestellen, zoals het vulkaaneiland, de speel- en klimtoren en pirateneiland.

Verkeerspark
Ontdek naast alle attracties het verkeerspark, waar kinderen zelf de weg en zelfs snelweg op mogen in hun eigen autootjes. Leer de verkeersregels en behaal je eigen kentekenbewijs en rijbewijs. En let op dat je niet naar huis gaat met een boete. Het verkeerscircuit is voor kinderen vanaf 105 centimeter.

Flitsbezoek
Een entreebewijs koop je dit jaar vanaf 17,50 euro per persoon (vanaf drie jaar). Nieuw dit jaar is het flitsbezoek: voor slechts 9,90 euro kun je tussen 15.00 en 17.00 uur genieten van al het plezier dat Duinen Zathe te bieden heeft. Parkeren bij Duinen Zathe is gratis.

Geschiedenis
Duinen Zathe begon als koffie- en theeschenkerij aan de Boerestreek in Appelscha. Hier plaatste de eigenaar zelf houten speeltoestellen. Geleidelijk aan werd alles moderner. Er kwamen steeds meer grote moderne attracties: autoscooters, oldtimers, een carrousel en een achtbaan. Later kwamen onder andere het spookhuis en het theater erbij. In 2002 werd het attractiepark verplaatst van de Boerestreek naar de Noorder Es in Appelscha. Zo kon het park nog meer uitbreiden.

Klaar voor een dag vol avontuur? Plan dan een bezoek aan Duinen Zathe. Het verkeers- en attractiepark is te vinden op Noorder Es 1 in Appelscha.

Fotocredits:

Duinen Zathe

Verder zoeken in onze database