Fiets4Daagse Appelscha
Vierdaagse laat schoonheid van Appelscha zien

Actief

Vierdaagse laat schoonheid van Appelscha zien 

De mooiste plekjes van Appelscha en omgeving ontdekken per fiets in vier dagen tijd? Dat kan tijdens de Fiets4Daagse van Appelscha. Deze vierdaagse wordt jaarlijks gehouden.

Zien doe je adembenemende natuurgebieden, schilderachtige boerenlandschappen en andere bezienswaardigheden. Start en finish zijn bij Eten & Drinken Le Coq in Appelscha, het bruisende hart van dit evenement. Onderweg komen de deelnemers stempelposten tegen en ook leuke rustpunten. Daarnaast zorgen douaniers voor de veiligheid.

Kiezen kun je uit routes van 25/30 kilometer, 40/45 kilometer of 60/65 kilometer, ontworpen om de diversiteit van Appelscha en zijn omgeving te laten zien. Ook één of twee dagen meefietsen is mogelijk. Elk jaar zijn de routes anders, maar de kans is groot dat de routes het Drents-Friese Wold, het Fochteloërveen en de Koloniën van Weldadigheid aandoen.

De Fiets4Daagse belooft vier dagen vol natuur, gezelschap van medefietsers – jaarlijks fietsen er zo’n duizend deelnemers mee – en onvergetelijke ervaringen. Kijk voor meer informatie op de website van Fiets4Daagse Appelscha.

Lees ook over de Drentse Fiets4Daagse en de fietsvierdaagse van Wolvega.

Fotocredits:

Harry Lasker

Verder zoeken in onze database