Brasserie Jachtlust, Steenbergen
Waar ambacht en kwaliteit centraal staan

Beleven

Waar ambacht en kwaliteit centraal staan 

In het hart van Steenbergen schittert brasserie Jachtlust. Het monumentale pand trekt meteen je aandacht als je er langs rijdt. Het restaurant heeft een modern interieur en voelt toch warm aan. Geleid wordt de brasserie door eigenaren Peer Wagenaar en Dennie Postma sinds 2021. Bij hen staat het ambacht en kwaliteit centraal. Door de open keuken zie je de koks aan het werk. De bar in het midden van het restaurant maakt het geheel af.

Lokale producten zijn de kroonjuwelen van Jachtlust. Van het vlees van de Blakevelderhoeve in Langelo en de groenten van Groente van Rikus in Eext tot kaas van Kaaslust in Veenhuizen, elk ingrediënt vertelt een verhaal van vakmanschap en toewijding.

De menukaart is verrassend, evenals de drankenkaart. Er is zelfs een cocktailkaart aanwezig. Deze cocktails worden gemaakt van verse producten. En, zoals de naam van de brasserie doet vermoeden, staat er ook wild op het menu.

De brasserie heeft binnen zestig zitplekken, op het terras kunnen zestig tot zeventig gasten plaatsnemen. De wiskeykamer is een sfeervolle, afgesloten ruimte met een privéterras. De kamer is ideaal voor groepen tot twintig personen. Bezoek brasserie Jachtlust op Hoofdweg 22 in Steenbergen.

Fotocredits:

Brasserie Jachtlust

Verder zoeken in onze database