Lichtfontein, Appelscha
Even lekker ontspannen

Beleven

Compleet tot rust komen tijdens jouw vakantie kan bij Lichtfontein in Appelscha. Zin in een les zomeryoga, een massage of een healing? ,,We maken een programma op maat”, zegt eigenares Anita Geugien.

Het Centrum voor Levenskunst verzorgt cursussen, workshops tot weekend- en weektrainingen aan toe. Maar ook concerten en vieringen zijn er te volgen ,,en jaarlijks organiseren we dagtochten en reizen naar bijzondere bestemmingen”. Alle mogelijkheden staan uitgebreid beschreven op www.lichtfontein.nl.

Een speciale wens wordt daarbij niet uit de weg gegaan. ,,Zo verzorgen we ook vieringen als verjaardagen, huwelijken of handfastings, ja zelfs uitvaarten zijn mogelijk bij ons.” De ruime achtertuin biedt daarbij veel mogelijkheden. De henge, een grote cirkel en een labyrint zijn daar voorbeelden van. Of de vlonder naast de grote vijver, waar deelnemers en cursisten met regelmaat op plaatsnemen. ,,Als onze gasten inzichten hebben gekregen, plezier hebben gehad en ontspannen naar huis gaan, dan is ons doel bereikt.”

Lichtfontein is te vinden op Vaart Zuidzijde 120 in Appelscha.

Fotocredits:

Lichtfontein

Verder zoeken in onze database