Ballorig, Assen
Eindeloos speelplezier bij Ballorig in Assen

Actief

Eindeloos speelplezier bij Ballorig in Assen 

Of het nu gaat om het vieren van een verjaardagsfeestje, een schoolreisje of gewoon een dagje uit, bij Ballorig vermaken kinderen zich eindeloos. In het overdekte speelparadijs in Assen vind je glijbanen, klimrekken en complete klimtorens zijn zelfs aanwezig. Ben je meer van de trampoline? Er zijn bij Ballorig in Assen normale en schuine trampolines aanwezig en hindernissen, waar je overheen kunt springen.

Speciaal voor de kleintjes is er een peuterhoek waar ze veilig kunnen spelen, terwijl de oudere kinderen zich uitleven in hun eigen speelzone. Beide worden met elkaar verbonden door het restaurant. En voor een extra dosis plezier is er sinds 2023 een interactief balspel, waar jong en oud samen kunnen genieten van uitdagende spellen op een digitaal scherm. Je gooit met ballen op het scherm. Kiezen kun je uit diverse spellen.

In 2023 is Ballorig in Assen volledig vernieuwd. De overdekte speeltuin is 363 dagen per jaar geopend. Kijk voor alle actuele informatie op de website van Ballorig in Assen.

Lees ook over de Naturij in Drachten, D’Elf Ieken in Elsloo, Monkey Town in Wolvega en de Drentse Koe in Ruinerwold. Voor op een mooie dag is Boer Bart in Rotstergaast een goed idee.

Fotocredits:

Henk Vondeling

Verder zoeken in onze database