Groepsactiviteiten bij De Jongens van Outdoor
Legio aan groepsactiviteiten bij de Jongens van Outdoor

Actief

Legio aan groepsactiviteiten bij de Jongens van Outdoor

Naast de onderdelen ‘op het water’ en ‘in de lucht’, biedt de Jongens van Outdoor ook activiteiten aan, die zich afspelen op de grond. Klootschieten bijvoorbeeld (vanaf vier personen) of een gps-puzzeltocht (vanaf twee personen). Afhankelijk van de grootte van de groep, zijn er diverse mogelijkheden.

Dus heb je zin om eens wat anders te doen? Of wil je een teambuildinguitje organiseren? Lees dan zeker verder. Er zijn legio mogelijkheden in Appelscha.

Verken de regio op een sportieve KickBike (per persoon te boeken). Ga op pad met een stoere Chopper Wheelz (te boeken tot vier personen). Het is een belevenis op zich. Met deze chopper heb je het gevoel dat je een echte biker bent.

Groepen

Ben je met een groep van tien personen of meer? Dan biedt de Jongens van Outdoor de volgende opties. Bij deze activiteiten geldt: ze zijn ook voor minder dan tien personen te boeken, maar dan wordt er wel voor tien personen betaald.

Het spel ‘Ben jij de Mol?’ begint eigenlijk al thuis. De Mol krijgt thuis al bericht dat hij of zij de Mol is. Het kan dus iedereen zijn, zonder dat jij weet wie het is. Bij dit spel gaat het erom dat het team de mol ontmaskerd, want tijdens het spel moet de groep verschillende opdrachten uitvoeren, terwijl de mol de boel saboteert. Zorg dus dat je goed oplet. Het spel duurt ongeveer 2,5 uur. Boek het hier.

Fort Veenhuizen is een zeer uitdagend spel. Met je team moet je zoveel mogelijk sleutels zien te bemachtigen. Door het uitvoeren van verschillende opdrachten kunnen de codes bemachtigd worden. Deze codes openen sleutelkluisjes. Het team met de meeste sleutels wint. Dit spel speelt zich zowel binnen als buiten af. Voeren jullie de opdrachten op tijd uit? Boek de activiteit hier.

Een dropping is ook mogelijk. Met z’n allen wordt je vervoerd naar een onbekende plek in de omgeving. Aan de hand van een kaart moet je verschillende punten zien te vinden. Komen jullie terug? Boek de activiteit hier.

Schoolkampen kunnen ook geboekt worden bij de Jongens van Oudoor. Dat doet het bedrijf in samenwerking met RCN De Roggeberg. Er worden vervolgens kampactiviteiten op maat gemaakt. Dat is al mogelijk bij één nacht kamperen. Elkaar helpen, samen actief bezig zijn en grenzen verleggen zijn de kernwaarden van deze kampen. Boek de activiteit hier.

Bij Expeditie Appelscha gaat het erom dat je met jouw team een puzzel oplost. De puzzelstukjes kunnen echter alleen verkregen worden door het succesvol oplossen van opdrachten, dit zijn doe-denk en gps opdrachten. Archery Tag is een sensatie waarbij je met pijl en boog op elkaar schiet. Niet met scherpe pijlen maar met speciaal geprepareerde pijlen met foampunt. Je hartslag gaat omhoog en de adrenaline giert door je aderen. Mountainbiken is ook te boeken bij de Jongens van Outdoor. Wist je dat de route bij Appelscha in de top drie staat van mooiste routes van Nederland? Boek de activiteit hier.

Verder zijn er gps-challenges, tochten waarbij je je route bepaalt door het gebruik van een digitaal kompas. Onderweg wachten instructeurs je af en toe op voor een doe- of denkopdracht en de tocht gaat grotendeels door het bos. Altijd al willen leren boogschieten? Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij de Jongens van Outdoor.

Lees hier over alle klimmogelijkheden. En wie liever het water op gaat, leest hier de opties.

Fotocredits:

Verder zoeken in onze database